=

Saturday, July 17, 2010

SOALAN MATEMATIK UPSR, PMR, SPM BOCOR?

OPSSS!!!!!
cam gempak je kan tajuk tu..memang itu lah yang mrbaiz cuba sampaikan di sini..ade makne tersirat daripada tajuk en3 kali nih..
di sini mrbaiz memang ingin berkongsi maklumat dengan ayah2, emak2, abang2, kakak2, adik2..

apa yang mrbaiz cuba kongsikan???
ya di sini mrbaiz mahu kongsikan 1 cara, tip serta kertas senang kata iaitu set-set paper yang mengandungi soalan2 yang mungkin bakal mengubah nasib anak2, kawan2, adik2, yang bakal menduduki ujian atau exam yang akan menentukan masa depan u ollz...
anda lemah dalam subjek matematik???
tahukah anda kenapa anda gagal serta lemah matematik???

7 KESILAPAN YANG BIASA DILAKUKAN
  1. dekat nak exam barulah nak cari kertas soalan percubaan
  2. dekat nak exam barulah nak kaji format dan soalan yang biasa keluar peperiksaan
  3. dekat nak exam barulah nak cari soalan-soalan ramalan yang "HOT2 TOPIC"
  4. dekat nak exam barulah nak hantar anak ke pusat tuisyen, kem2 seminar dan kelas motivasi
  5. dekat nak exam barulah nak buat nota2 ringkas serta salin semula formula2 matematik
  6. dekat nak exam barulah nak tanya cikgu apa tajuk2 penting
  7. dekat nak exam barulah nak but jadual waktu dan pembahagian tugasan
Untuk mengatasi kesilapan2 yang ada ni..mrbaiz ingin memperkenalkan KERTAS SOALAN RAMALAN MATEMATIK VERSI BOCOR 2010

UNTUK TEMPAHAN KLIK SINI




Kalau Suka,Tekan La Butang Like :)

4 orang mendoakan Mr Baiz dimurahkan rezeki:

peaNut said...

tajuk cam mendebarkan je..ehehehe..tp,,rupanya baik hati nk kasi adik2 kita yg masih sekolah lebih mudah nk skor exam..huhu..baiknya baiz..hihi


yg mana satu lebih sedapppp???

mama meah said...

hye,blogwalking..ngajar kt ner MR. Baiz? i pon cekgu math gak..ngaja Poli, enggineering maths...same lah kiter..visit me at http://mrsnik.blogspot.com

Mr.Baiz said...

xde la i just nak share..hehe..

.s.o.f.i.a. said...

untuk primary skul ada....??? adik aku UPSR tahun nie.....